Nieuwe watermeterput composiet

Tijdens de vakbeurs Dag van de Openbare Ruimte kan iedereen voor het eerst kennis maken met de volledig vernieuwde watermeterput met composiet deksel. Watermeterputten worden gebruikt voor het onderbrengen van watermeters van drinkwaterleidingbedrijven in de buitenruimte.

Kenmerken
Met de introductie van de nieuwe PUTkast model Watermeterput Composiet is er nog meer keuze en flexibiliteit. Deze watermeterput is een unieke oplossing omdat traditionele watermeterputten voorzien zijn van een deksel welke niet overrijdbaar zijn. Daarnaast zijn traditionele watermeterputten niet vlak in het maaiveld (bestrating) aan te brengen. De Watermeterput composiet kan in de buitenruimte obstakelvrij volledig in een vlakke bestrating worden geplaatst. De deksel is geschikt voor alle soorten verkeer. Dit wordt door de officiële normering geborgd. De put voldoet aan de
aansluitvoorwaarden van vrijwel alle drinkwaterbedrijven.

Nieuwe voordelen
Deze vernieuwde uitvoering is ruim 40% goedkoper geworden. Hierdoor wordt het nog eenvoudiger om dit model toe te passen. Daarnaast wordt deze uitvoering uit voorraad leverbaar. De levertijd wordt hierdoor met ruim 80% gereduceerd. Hiermee kan er nog sneller en flexibeler ingespeeld worden op klantwensen.

Toepassingen
De nieuwe PUTkast is een uitbreiding op het bestaande assortiment. Watermeterputten worden al geruime tijd succesvol toegepast voor bijvoorbeeld
ambulante handel, campings, drijvende woningen, evenementen, fonteinen, jachthavens, kiosken, recreatie, strandpaviljoens en woonboten. Met deze nieuwe uitvoering is er in het assortiment nog meer keuze mogelijkheid en flexibiliteit.

Contact
Nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact men ons voor een vrijblijvende afspraak om van gedachten te wisselen.