Introductie waterkraan dubbele uitvoering

Met de introductie van de PUTkast model Waterkraan type ½” en ¾” dubbel is er nog meer keuze en flexibiliteit. De PUTkast model Waterkraan wordt toegepast bij het obstakelvrij aanleggen van drinkwatertappunten.

Toepassingen
Deze nieuwe PUTkasten zijn een uitbreiding op het bestaande assortiment. Het model Waterkraan wordt al geruime tijd succesvol toegepast voor bijvoorbeeld markten, parken, evenementterreinen, jachthavens en horeca. Met deze nieuwe uitvoeringen is de kostprijs per kraan fors lager geworden.

Kenmerken
Naast de bescherming tegen waterinvloeden is de kast uitstekend beschermd tegen molest, roest en verkeers-invloeden. Door de waterkraan onder te brengen in een luchtklok is deze altijd beschermd tegen grond- en vuilwater. Daarnaast is elke kraan voorzien van een keerklep. De deksel valt automatisch op slot waardoor de kast gesloten is en er geen obstakels zijn. De waterslang gaat, via een slimme slanguitvoer in de deksel, de kast uit waardoor de kast in actieve en passieve toestand geen object vormt en het maaiveld altijd obstakelvrij is.

Meer info?
Voor alle informatie over de PUTkast model Waterkraan, zoals werking, video, technische specificaties en tekeningen:
Klik hier voor de PUTkast model Waterkraan

Contact
Nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact men ons voor een vrijblijvende afspraak om van gedachten te wisselen.