Spaubeek, Kerkstraat

Nieuw evenementenplein

De feiten
locatie: Spaubeek, Kerkstraat
functie: Evenementenvoorzieningen
realisatie: 2010
opdrachtgever: Gemeente Beek
toegepast: Watertap, Meterkast RVS

In het centrum van het Limburgse Spaubeek (gemeente Beek) is onlangs het centrumplein opgeknapt. Dit plein wordt regelmatig gebruikt voor diverse evenementen.

De gemeente Beek heeft deze opknapbeurt gebruikt om diverse voorzieningen voor de evenementen aan te leggen. Voor de elektriciteit is er gekozen voor een STRAATkast met twee compartimenten. Eén compartiment is bestemd voor het energiebedrijf en een tweede voor de evenementenvoorzieningen. Hier is de verdeelinrichting met contactdozen ondergebracht. Door een slimme kabeluitvoer aan de zijkant van de kast kan de kastdeur tijdens gebruik gesloten blijven. Hetgeen de veiligheid bevorderd.

Naast de elektriciteitsvoorzieningen is er ook een drinkwatervoorziening aangelegd. Middels een PUTkast model Watertap kunnen indien gewenst vijf tapkranen boven het maaiveld worden gebracht. Deze voorziening wordt rechtstreeks gevoed vanuit het drinkwaternet.

Alle voorzieningen zijn gerealiseerd en bedrijfsvaardig opgeleverd door PUTkast BV

Contact
Nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact men ons voor een vrijblijvende afspraak om van gedachten te wisselen.

Terug naar het overzicht