Introductie Regeltechniek type 1M

Met de introductie van de PUTkast model Regeltechniek type 1M is er nog meer keuze en flexibiliteit in assortiment gekomen. De PUTkast model Regeltechniek wordt toegepast bij het obstakelvrij aanleggen van diverse elektrotechnische installaties zoals besturingen en regeltechniek.

Toepassingen
De nieuwe PUTkast is een uitbreiding op het bestaande assortiment. Het model Regeltechniek wordt al geruime tijd succesvol toegepast voor bijvoorbeeld rioolgemalen, openbare verlichting, fonteinen, pollars en verkeersregelinstallaties. Met de introductie van dit nieuwe type is er in het assortiment nog meer keuze en maatwerk mogelijk.

Kenmerken
Naast de bescherming tegen waterinvloeden is de kast uitstekend beschermd tegen molest, roest en verkeersinvloeden. Aan de deksel is de luchtklok gemonteerd met daarin de montageplaat met apparatuur. Doordat de deksel na openen zich in verticale positie bevind zijn de installaties eenvoudig en veilig te bedienen. Het bedienen van de PUTkast hoeft alleen te gebeuren bij regulier onderhoud en eventuele storingen.

De kast kan volledig in een vlakke bestrating worden geplaatst. De PUTkast maakt gebruik van het unieke luchtbelprincipe. Hierdoor kan de kast één meter onder water worden gezet. Een aansluiting op een rioolstelsel is dikwijls niet nodig.

Contact
Nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact men ons voor een vrijblijvende afspraak om van gedachten te wisselen.