• downloads
 • media
 • service
 • info
 • contact

 • realisatie

  [+]
  projecten 2
  Van oudsher houden wij ons bezig met installatietechnische projecten in de openbare ruimte. Het realiseren van projecten zit daarom in onze genen. Wanneer u kiest voor een PUTkast en/of een STRAATkast kunt u er dus met een gerust hart voor kiezen om het gehele project turnkey door ons te laten verzorgen.

  Zekerheid met één aanspreekpunt
  U bent voor een vast bedrag verzekerd van een gegarandeerd resultaat. Zo zijn de risico’s voor u tot een minimum beperkt. Onze gespecialiseerde projectleider is de spil van uw project: vanaf het eerste idee tot en met de nazorg. U bent verzekerd van alle benodigde specialistische kennis en heeft u te maken met slechts één aanspreekpunt.

  Alle disciplines
  De afgelopen decennia hebben wij succesvol honderden projecten turnkey verzorgd. Bij al deze projecten was er sprake van de unieke combinatie van speciale behuizingtechniek, installatietechniek (elektriciteit, gas, water, riool en telecom), grond-, weg- en waterbouw. Bovendien beschikken wij over een uitgebreid netwerk en een uitstekende reputatie bij vrijwel alle nutsbedrijven. Hierdoor kunnen wij snel afspraken maken met de juiste contactpersonen om de gewenste nutsvoorzieningen te realiseren.

  Referenties
  Uitgebreide impressie van diverse projecten die door ons zijn gerealiseerd?
  Overzicht met referenties

  Contact
  Nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact men ons voor een vrijblijvende afspraak om van gedachten te wisselen.