PUTkast model verlichting vernieuwd

De populaire PUTkast model Verlichting heeft een complete modificatie ondergaan. Er zijn een aantal optimalisaties doorgevoerd maar nog belangrijker de compact en basis uitvoeringen zijn nu modulair samengesteld.

Direct leverbaar
Doordat de compact en basis uitvoeringen van het model Verlichting modulair zijn samengesteld kunnen deze PUTkasten snel worden geleverd. De gemiddelde levertijd bedraagt nu minder dan een week.

Flinke prijsreductie
Deze aanpak heeft ook geleid tot een flinke prijsreductie. Deze verlaging is sinds enige tijd verwerkt in de aanbiedingen. Dubbel voordeel: kortere levertijden tegen een lagere prijs.

Toepassingen
Met de PUTkast model Verlichting kunnen eenvoudig beveiligingen voor verlichting worden behuisd. Dit kan optioneel worden uitgebreid met ruimte voor voedingen ten behoeve van LED-verlichting. Hiermee is er een obstakelvrij alternatief voor verlichtingstoepassingen. Dit is ideaal voor locaties waar geen ruimte is. Enkele toepassingsgebieden: Abri’s (bus en tram), informatie displays (DRIS en DRIP), LED-verlichting, openbare verlichting (OVL) en reclame displays.

Meer info?
Voor alle informatie over de PUTkast model Contactdoos,
zoals werking, video en technische specificaties: Klik hier voor de PUTkast model Verlichting

Contact
Nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact men ons voor een vrijblijvende afspraak om van gedachten te wisselen.