Kerstboom en feestverlichting

Kerstboom op de Dam in Amsterdam via PUTkast

Traditioneel worden binnenkort op veel pleinen en straten kerstbomen en feestverlichting aangebracht. Deze tijdelijke feestelijke verlichting vraagt om elektrische energie en dus om aansluitpunten. Steeds vaker worden door gemeenten hiervoor vaste voorzieningen aangelegd.

Vaste voorziening
Wilt u dit jaar ook beschikken over vaste voorzieningen die obstakelvrij zijn? Dan is het toepassen van een PUTkast model Contactdoos een relatief goedkope, duurzame en uitermate kwalitatieve oplossing. Dit is een investering waar u de komende decennia gemak van heeft.

Optimale zekerheid
Door het toepassen van een PUTkast worden kabels en snoeren in de openbare ruimte vermeden. Hiermee ontstaat er esthetisch een beter beeld en wordt struikelrisico vermeden. Ook is de kans op vandalisme geminimaliseerd en wordt de bedrijfszekerheid verhoogd.

Direct leverbaar
Er zijn van dit type PUTkast ruime voorraden beschikbaar waardoor wij ook op korte termijn direct in kunnen spelen op uw behoeften. U kunt dit jaar al profiteren van alle voordelen die deze aanpak biedt.

Ga direct naar productinformatie

Contact
Nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact men ons voor een vrijblijvende afspraak om van gedachten te wisselen.