Introductie Contactdoos steiger

De populaire PUTkast Contactdoos heeft een nieuwe uitvoering: model steiger. Deze nieuwe telg is speciaal ontworpen voor inbouw in houten of kunststof steigers en vlonders.

Toepassingen
De nieuwe PUTkast is een uitbreiding op het bestaande assortiment en is speciaal bestemd voor jachthavens, horeca terrassen, tuinen, recreatie e.d.

De modellen Contactdoos en Waterkraan worden al geruime tijd succesvol toegepast voor bijvoorbeeld horeca, markten, feestverlichting, evenementlocaties, verkoopstallen, recreatie en kerstbomen. Met de introductie van dit nieuwe type is er in het assortiment nog meer keuze en maatwerk mogelijk.

Kenmerken
De kast is uitstekend beschermd tegen molest, roest en andere invloeden van buitenaf. Dankzij de keuze van hoogwaardige materialen zoals duurzaam roestvaststaal (RVS) wordt een lange levensduur met lage exploitatiekosten gegarandeerd.

Doordat de deksel na openen zich in verticale positie bevindt zijn de installaties eenvoudig en veilig te bedienen. De kabel of slang gaat, via slimme uitsparingen de kast uit, waardoor de kast in actieve en passieve toestand geen stuikelobject vormt. Hierdoor is er een maximale vrije loopruimte. Ideaal voor bijvoorbeeld steigers.

Meer info?
Voor alle informatie over de PUTkast model Contactdoos, zoals werking, video en technische specificaties:
Klik hier voor de PUTkast model Contactdoos

Contact
Nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact men ons voor een vrijblijvende afspraak om van gedachten te wisselen.