Heinsberg, Marktplatz en Rathausstrasse

Evenementvoorzieningen van boven naar ondergronds

De feiten
locatie: Heinsberg, Marktplatz en Rathausstrasse
functie: Evenementenvoorzieningen
realisatie: 2005
opdrachtgever: Stad Heinsberg
toegepast: Evenement

Onlangs vierde de historische Duitse stad Heinsberg haar 750 jarig bestaan. Deze stad ligt zo’n 10 kilometer ten oosten van Nederlands Limburg. In het centrum van Heinsberg worden regelmatig evenementen gehouden met als hoogte punt de jaarlijkse kerstmarkt. Voor de evenementen heeft de gemeente diverse bovengrondse elektrische voedingskasten staan. Deze worden regelmatig beklad en volgespoten met graffiti. Ook is er regelmatig aanrijdschade en sprake van molest. Dit leidt tot een verhoogd veiligheidsrisico en hoge onderhoudskosten.

Voor de gemeente reden te meer om op zoek te gaan naar alternatieven. Dit heeft geleid tot het toepassen van enkele ondergrondse PUTkasten. Deze zijn voorzien van bestratingsmateriaal waardoor de kasten nauwelijks meer opvallen. Door deze obstakelvrije oplossing zijn de exploitatiekosten fors gereduceerd en beschikt de historische stad over moderne voorzieningen.

Contact
Nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact men ons voor een vrijblijvende afspraak om van gedachten te wisselen.

Terug naar het overzicht