Heemskerk, Assumburg

Evenemententerrein met goede nutsvoorzieningen

De feiten
locatie: Heemskerk, Assumburg
functie: Evenemententerrein
realisatie: 2011
opdrachtgever: Gemeente Heemskerk
recensie: De Gemeente Heemskerk over dit project
toegepast: Watermeterput, Waterkraan

Assumburg is een 90 hectare groot gebied dat onderdeel is van de gemeente Heemskerk in Noord-Holland. Het grootste gedeelte van het gebied is ingericht als park met een grote variëteit aan bomen en struiken. Het park bestaat uit eilanden en schier-eilanden binnen een zeer waterrijke omgeving en zijn met elkaar verbonden door fiets- en wandelroutes.

Een veld, naast het historische kasteel Assumburg, is ingericht als manifestatieterrein voor kleinschalige evenementen. Er is een groei aan verzoeken tot het houden van evenementen. Om deze groei te faciliteren is door de gemeente besloten om hiervoor vaste nutsvoorzieningen te realiseren.

PUTkast BV is gevraagd de totale realisatie van de voorzieningen te verzorgen. Voor de energievoorzieningen is een STRAATkast model Meterkast RVS gebruikt dat voorzien is van een special kabeluitvoerluik. Deze kast is gekoppeld aan een tweede Meterkast RVS waar de bestaande openbare verlichtingvoorzieningen in zijn ondergebracht. Hier vormen beide functies één geheel.

Via een watermeterput is er een wateraansluiting gecreëerd op het drinkwaternet. Deze watermeterput voedt twee PUTkasten model Waterkraan. Hieraan kunnen de waterslangen obstakelvrij worden aangesloten.

Met deze aanpak beschikt de gemeente over een evenemententerrein met goede voorzieningen.

Contact
Nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact men ons voor een vrijblijvende afspraak om van gedachten te wisselen.

Terug naar het overzicht