Groningen, IKEA

Nieuwe IKEA vestiging met ondergrondse elektrische voedingspunten

De feiten
locatie: Groningen, IKEA
functie: Evenementenvoorziening
realisatie: 2005
opdrachtgever: Leijdsman Elektro en IKEA Nederland
toegepast: Contactdoos

Na een periode van hard werken is in juli 2005 door de Zweedse ambassadeur in Nederland Björn Skala de officiële opening verricht van de nieuwe Groningse vestiging van IKEA. Met bijna 30.000 vierkante meter is Groningen de één na grootste Nederlandse IKEA-vestiging.

IKEA is het woonwarenhuis dat bekend staat om de vele wooninspiratie, slimme oplossingen en aanbiedingen. Daarnaast wordt er voor haar bezoekers regelmatig feesten, muziek en ander vertier georganiseerd. Dit gebeurd niet alleen binnen maar ook het omliggende terrein wordt hierbij betrokken.

Voor het houden van dergelijke evenementen zijn goede elektriciteitsvoorzieningen een pré. Door het toepassen van enkele PUTkasten zijn robuuste en obstakelvrije voedingspunten gerealiseerd waarop eenvoudig één of meerdere stekkers kunnen worden aangesloten. Op deze wijze is er altijd elektriciteit beschikbaar op elk gewenst moment.

Contact
Nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact men ons voor een vrijblijvende afspraak om van gedachten te wisselen.

Terug naar het overzicht