Echternach, Place du Marche

Compacte kasten nauwelijks te zien

De feiten
locatie: Echternach, Place du Marche
functie: Markten en evenementen
realisatie: 2014
opdrachtgever: Gemeente Echternach
toegepast: Evenement

Echternach is de oudste stad in Luxemburg. Momenteel is het een belangrijke toeristische trekpleister en trekt vele toeristen. De stad is gelegen langs rivier de Sauer en vormt de oostgrens van het groothertogdom.

Historisch centrumplein
Het centrum wordt gevormd door het historische marktplein. Aan dit plein liggen de belangrijkste gebouwen zoals het historische stadhuis uit de 15e eeuw dat geheel is gebouwd in Gotische stijl.

Elektra voor markt en evenement
Het marktplein wordt regelmatig gebruikt voor het houden van streekmarkten en evenementen. Hiervoor zijn goede elektriciteitsvoorzieningen een pre. Het spreekt voor zich dat in een historische omgeving obstakelvrije ondergrondse kasten de voorkeur hebben. De gemeente heeft gekozen voor het toepassen van diverse PUTkasten model Evenement Compact met bestraatbare deksels. Hierdoor vallen de kasten nauwelijks op en heeft men beschikking over robuuste en duurzame voorzieningen.

Contact
Nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact men ons voor een vrijblijvende afspraak om van gedachten te wisselen.

Terug naar het overzicht