Contactdoos en Waterkraan in één

De populaire PUTkast model Contactdoos heeft een modificatie ondergaan waardoor het mogelijk is om naast aansluitingen voor elektriciteit ook water onder te brengen. In feite één model PUTkast voor zowel de Contactdoos als de Waterkraan. Met deze introductie is er nog meer keuze en flexibiliteit in ons assortiment gekomen.

Toepassingen
De nieuwe PUTkast is een uitbreiding op het bestaande assortiment. De modellen Contactdoos en Waterkraan worden al geruime tijd succesvol toegepast voor bijvoorbeeld horeca, markten, feestverlichting, evenementlocaties, verkoopstallen, recreatie en kerstbomen. Met de introductie van dit nieuwe type is er in het assortiment nog meer keuze en maatwerk mogelijk.

Kenmerken
Naast de bescherming tegen waterinvloeden is de kast uitstekend beschermd tegen molest, roest en verkeersinvloeden. Aan de deksel zijn twee luchtklokken gemonteerd met daarin de contactdoos en de waterkraan. Hiermee zijn beide componenten optimaal gescheiden van elkaar.

Doordat de deksel na openen zich in verticale positie bevindt zijn de installaties eenvoudig en veilig te bedienen. De kabel(s) en slang gaan, via slimme uitsparingen de kast uit, waardoor de kast in actieve en passieve toestand geen object vormt en het maaiveld altijd obstakelvrij is.

De kast kan volledig in een vlakke bestrating worden geplaatst. De PUTkast maakt gebruik van het unieke luchtbelprincipe. Hierdoor kan de kast één meter onder water worden gezet. Een aansluiting op een rioolstelsel is dikwijls niet nodig.

Meer weten over de Contactdoos?
Direct naar alle informatie zoals video, uitleg en tekeningen

Contact
Nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact men ons voor een vrijblijvende afspraak om van gedachten te wisselen.