Callantsoog, Dorpsplein

Aantrekkelijke verblijfsruimte voor badgasten

De feiten
locatie: Callantsoog, Dorpsplein
functie: Markten, evenementen en ambulante handel
realisatie: 2014
opdrachtgever: Van Vuuren Elektrotechniek
toegepast: Contactdoos, kWh-meter, Markt

De Noord-Hollandse kustplaats Callantsoog heeft een nieuw dorpsplein. Het plein heeft een landelijke uitstraling waarbij veel ruimte is gecreëerd voor de badgasten.

Ontwerp
Het plein heeft twee delen gekregen. Aan de kustzijde is het plein voornamelijk groen en aan de oostzijde heeft het een verhard pleingedeelte. Het groene gedeelte bestaat uit duintjes met lang en kort gras. In deze duinen zijn kommen gemaakt die ruimte en beschutting bieden voor diverse terrassen. Het gebied wordt deels omzoomd met een brede band van natuursteen dat ook als zitelement gebruikt kan worden.

Evenementen
Bij de inrichting van het nieuwe plein is rekening gehouden met het organiseren van evenementen zoals een compacte kermis, braderieën en warenmarkten. Hiervoor zijn op twee strategische plekken ondergrondse kasten toegepast: PUTkast model Markt. De ondergrondse kasten bieden een ruim aanbod van diverse elektrische contactdozen.

Ambulante handel
Nabij de strandopgang is ruimte voor ambulante handel, zoals een verkoopwagen. Nabij deze opstelplaats is een energievoorziening gemaakt. In een PUTkast model kWh-meter is de netwerkaansluiting van Liander ondergebracht. De gebruikers kunnen eenvoudig inpluggen op de ondergrondse contactdoos.

Contact
Nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact men ons voor een vrijblijvende afspraak om van gedachten te wisselen.

Terug naar het overzicht