Beesd, Dorpsplein

Energie voor markt en evenementen

De feiten
locatie: Beesd, Dorpsplein
functie: Markt- en evenementenlocatie
realisatie: 2010
opdrachtgever: Gemeente Geldermalsen
toegepast: Contactdoos, Markt

Beesd is een compact dorp in de Gelderse gemeente Geldermalsen. Het centrum wordt gevormd door het Dorpsplein. Aan het plein zijn de enkele winkels gelegen. Het plein zelf wordt wekelijks gebruikt voor de markt en regelmatig voor evenementen zoals de kermis.

De energievoorzieningen voor de markt waren verouderd en aan vervanging toe. Mede door het toenemende gebruik van het plein ontstond de behoefte voor een obstakelvrije ondergrondse kast.

Er is gekozen voor een PUTkast model markt omdat deze voorziet een twee deksel systeem en omdat deze rechtstreeks aangesloten kon worden op het net van Liander. Hiermee is er een optimale splitsing in gebruikers- en beheerdersdeel.

Vanuit de PUTkast model Markt is een PUTkast model Contactdoos 16A aangesloten. Dit compacte ondergrondse stopcontact dient als aansluitpunt voor de kerstboom. Ook is er een Contactdoos 63A toegepast waarmee een zwaardere aansluiting is voor de evenementen.

Contact
Nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact men ons voor een vrijblijvende afspraak om van gedachten te wisselen.

Terug naar het overzicht