Amsterdam, Bijlmerplein

Obstakelvrij voedingen LED-verlichting

De feiten
locatie: Amsterdam, Bijlmerplein
functie: Verlichting
realisatie: 2010
opdrachtgever: Gemeente Amsterdam
toegepast: Verlichting

De Amsterdamse Poort is een omvangrijk winkelcentrum en kantorengebied in Stadsdeel Amsterdam Zuidoost. Het winkelcentrum ligt naast station Bijlmer. Het winkelcentrum is eind jaren ’80 van de vorige eeuw gerealiseerd en is het belangrijkste winkelgebied voor dit deel van de hoofdstad.

Onlangs zijn alle bestaande bomen in het winkelcentrum voorzien van moderne boombakken waardoor er meer vrije grond rondom is. Dit bevorderd het welzijn van de bomen. De boombakken zijn voorzien van energiezuinige LED-verlichting. Dit geeft een extra sfeer in de avond- en nachturen.

Ook zijn er in het winkelcentrum houten zitbanken bijgeplaatst die ook zijn voorzien van LED-verlichting. Al deze LED-lampen worden rechtstreeks gevoed vanuit het openbare verlichtingsnet. Hiervoor is een speciale aansluitkast nodig waar onder meer de elektrotechnische beveiliging is ondergebracht. Het spreekt voor zich dat in een winkelcentrum dit obstakelvrij dient te zijn. Daarom is gekozen voor het toepassen tientallen compacte PUTkasten model Verlichting.

Contact
Nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact men ons voor een vrijblijvende afspraak om van gedachten te wisselen.

.

Terug naar het overzicht