Amstelveen, Stadshart

Een nieuw stadshart met kloppend hart met elektravoorzieningen voor markten en evenementen

De feiten
locatie: Amstelveen, Stadshart
functie: Plein geschikt voor markten en evenementen
realisatie: 1999-2004
opdrachtgever: Gemeente Amstelveen
toegepast: Evenementen, Markt

Amstelveen is de laatste decennia uitgegroeid tot een middelgrote stad. Medio jaren ’90 is begonnen met het transformeren van het oude winkelcentrum nabij Plein 1960 naar een modern stadscentrum: het Stadshart.

Dit grootschalig stedenbouwkundig plan omvatte onder andere de bouw van een nieuw winkelcentrum, bibliotheek, kantoren, appartementen, parkeergarage en de bouw van een cultuurstrip. Deze gebouwen staan om het nieuwe Stadsplein dat het kloppend hart is geworden. Op dit plein wordt de wekelijkse markt gehouden (met circa 90 kramen) en diverse evenementen zoals de kermis en diverse openluchtactiviteiten.

Bij een dergelijk gebruik van zo’n plein horen hoogwaardige duurzame technische voorzieningen die geen obstakel vormen. Daarom heeft men PUTkast BV de opdracht gegeven voor de turn-key realisatievan diverse PUTkasten model Markt large en model Evenement large. Deze voorzieningen worden wekelijks succesvol gebruikt.

Contact
Nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact men ons voor een vrijblijvende afspraak om van gedachten te wisselen.

.

Terug naar het overzicht