Alphen aan den Rijn, Rijnplein

Nieuw stadshart langs de oude Rijn met elektra- en watervoorzieningen voor evenementen

De feiten
locatie: Alphen aan den Rijn, Rijnplein
functie: Plein geschikt voor evenementen
realisatie: 2005
opdrachtgever: Gemeente Alphen aan den Rijn
toegepast: Evenement, Watertap

Enkele jaren geleden heeft de gemeente Alphen aan den Rijn een masterplan opgesteld om beide zijden van de Oude Rijn om te vormen tot een compact stadshart. Een stadshart dat voldoet aan de eisen die gebruikers eraan stellen.

Het ruime woningaanbod en de uitgaansgelegenheden bepalen samen met een culturele functie het karakter van een echt stadshart. Onderdeel van het stadshart is het nieuwe Rijnplein. Het plein, inclusief een nieuw theater, zal multifunctioneel worden gebruikt voor onder andere evenementen. Bij een multifunctioneel gebruik van de openbare ruimte hoort hoogwaardig straatmeubilair.

De gemeente kwam hiervoor snel in contact metPUTkast BV om met behulp van ondergrondse PUTkasten een obstakelvrije duurzame invulling te geven aan deze wens.PUTkast BV verzorgde de levering, de realisatie en het bedrijfsklaar opleveren van twee PUTkasten model Evenement largevoor de elektriciteitsvoorziening en twee PUTkasten model Watertap voor de watervoorziening.

Contact
Nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact men ons voor een vrijblijvende afspraak om van gedachten te wisselen.

.

Terug naar het overzicht