• downloads
 • media
 • service
 • info
 • contact

 • Alkmaar, Canadaplein

  multifunctioneel gebruik obstakelvrije kast
  DE FEITEN
  Alkmaar, Canadaplein
  Evenementen en verlichting
  2014
  Gemeente Alkmaar
  Contactdoos, Evenement, Waterkraan.
  [+]
  Alkmaar, Canadaplein 1.JPG
  veel ruimte voor groen
  [+]
  Alkmaar, Canadaplein 2.JPG
  PUTkast Evenement en Waterkraan
  [+]
  Alkmaar, Canadaplein 3.JPG
  voeding kerstboom met boomhouder
  Het Canadaplein is één van de centrumpleinen in de historische binnenstad van Alkmaar. Het plein is onlangs heringericht. Het plein is ingericht als groene verblijfsruimte met ruimte voor het houden van evenementen.

  Ruimte voor groen
  Het vernieuwde plein is ingericht als groene verblijfsruimte. Een deel van het plein is ingericht als recreatief gazon. Dit gazon is omrand door een zitrand van natuursteen. In het gazon zijn diverse witte berkenbomen en lichtmasten geplaatst. Om meer groene ruimte te krijgen is een deel van de entree van de bestaande fietsparkeerkelder overkapt.

  Optimaal gebruik voorzieningen
  Een deel van het plein biedt voldoende ruimte voor het organiseren van evenementen. Tijdens de herinrichting is hiermee ook rekening gehouden door de realisatie van de nodige elektrische aansluitingen. Hiervoor is door PUTkast BV een PUTkast model Evenement gerealiseerd die rechtstreeks op het net van Liander is aangesloten. Deze PUTkast is niet alleen de voedingkast voor de evenementen maar dient ook als besturings- en voedingslast voor het waterwerk, diverse lichtmasten en grondspots. Daarnaast voedt deze obstakelvrije kast ook een aparte contactdoos voor de kerstboom. Op deze wijze wordt de obstakelvrije kast multifunctioneel gebruikt.

  Meer informatie of een vrijblijvende offerte?